Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu Antalya Spor Salonu zeminin bakım ve onarımın çalışmlarının tamamlandığını ve salonun  2017-2018 sezonun hazır olduğunu söyledi. 

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, 2017 yılında hizmete giren Antalya Spor Salonunun  zemini tamamen zımpara yapıldığını, deforme olan çizgilerinin yeniden çizildiğini, boya ve cilayla yeni modern görünüm kazandığını belirtti.  


Hacıcaferoğlu,  haftanın 7 günü başta okul ve kulüp sporları, deplasmanlı hentbol, basketbol, voleybol maçları olmak üzere Antalya Spor Salonu’nda yoğunluk yaşandığını, ayrıca spor salonunda  sporun yanı sıra resmi bayramlarda, valilik, ve sivil toplum kuruluşlarının konser, konferans, gösteri taleplerini de karşılıyoruz” diye konuştu. Hacıcaferoğlu salonda 2 amir ve 16 personelin sürekli görev yaptığını da sözlerine ekledi. Hacıcaferoğlu, Antalya Spor Salonunda Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 2017-2018 yılı sezonunun  ilk müsabakası olan  Erkekler Basketbol Ligi Federasyon Kupasının düzenleneceğini basketbolun kalbinin yine Antalya’da atacağını söyledi.