Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında  yer alan Okul Sporları Küçükler Satranç Müsabakaları Antalya Spor Salonunda yapıldı.

9-10 Şubat tarihleri arasında Antalya Spor Salonunda gerçekleştirilen Okul Sporları Minikler Satranç Müsabakalarına 32 Okul 128 öğrenci katıldı. 7 tur İsviçre sistemiyle oynanan müsabakalar oldukça çekişmeli geçti.  Dereceye giren okullara madalyaları düzenlenen ödül töreniyle verildi.
Derece Alan Okullar
Küçük Kızlar Nebi Günay İmam Hatim O.O 1’nci, Hüseyin Ak O.O 2’nci, İstiklal O.O 3’ncü,  Kepez İmam Hatip O.O 4’ncü,  Küçükler Genel  İstiklal O.O 1’nci, Meryem Mustafa Ege O.O 2’nci, Özel Antalya Deniz O.O 3’ncü, Mecdude Başakıncı O.O 4’ncü oldu.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalya’da Satrancın çocuklar tarafından en çok tercih edilen branşlar arasında olduğunu ve Antalya’da satranççın sevilmesi için bir çok müsabaka düzenlediğini söyledi.Hacıcaferoğlu dereceye giren sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.