ZİÇEV’in 35’inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, OYAK Spor Tesisleri’nde Engelsiz Kalpler Spor Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. 


Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) 35’inci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Engelsiz Kalpler spor şenliğinde Antalya protokolü özel bireylerle basketbol maçında karşı karşıya geldi. Engelsiz Kalpler Spor Şenliği’nde Muratpaşa protokolü özel bireylerle yaptığı basketbol maçını 6 – 2 kaybetti. 

OYAK Spor Tesislerinde gerçekleştirilen  Engelsiz Kalpler Spor Şenliği’ne Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü vekili Hasan Tevke, Özel bireyler, rehabilitasyon öğretmenleri ve aileleri katıldı.

Antalya protokolden özel bireylere tam destek

Engelsiz Kalpler Şenliğine Antalya Valiliği, Muratpaşa Kaymakamlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Muratpaşa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muratpaşa İl Milli Eğitim Müdürlüğü de destek verdiği Spor Şenliği engelli bireylerin spor çalışmalarını desteklemek, özel bireylerin yaz dönemi çalışmalarını ödüllendirmek ve toplum içinde farkındalık oluşturmak amacını taşıyor.

Özel maç

Protokolün ilk 5’inde Muratpaşa Kaymakamı  Sedat Sırrı  Arısoy, Muratpaşa Belediyesi  Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdür vekili  Hasan Tevke ve Muratpaşa Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Özer Bedir forma giydi. Karşılaşmada, özel bireyler baştan sona üstün bir performans sergiledi. Turuncu formayla mücadele eden özel bireyler 6 skoruna ilk ulaşan takım oldu ve karşılaşmayı 6 – 2 kazandı.   Nefes kesen mücadele sonunda özel bireyler sporcularına madalya töreni düzenlendi.  Antalya protokolü  Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın özel bireyler sporcularıyla imzalı formalarını hediye etti. Şenlik Basketbol, masa tenisi, bocce ve penaltı atışı karşılaşmalarıyla sona erdi.