Antalya’da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk döneminin karne dağıtımı için tören düzenlendi. 

Karne dağıtım töreninde Vali Hulusi Şahin’e Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan eşlik etti.

Antalya Vali Hulusi Şahin,Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen hediyeleri öğrencilere dağıtarak öğrenci ve öğretmenlerin iyi bir tatil geçirmelerini diledi. Antalya’nın öğrenci sayısında Türkiye’nin en büyük illerinden bir tanesi olduğunu belirten Vali Şahin, “Bugün çocuklarımız karnelerini alıyor ve 15 günlük bir dinlenme dönemine giriyorlar. Çocuklarımıza başarılar diliyor, gözlerinde öpüyorum. Dinlensinler ve ikinci yarıyıla zinde bir şekilde başlasınlar. Bizim bütün çabamız onlara iyi bir eğitim verebilmektir” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “Bütün Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da yarıyıl tatiline giriyoruz. Bugün de yavrularımıza karnelerini verdik ve onların sevincine ortak olduk. Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın 2024 Hareketlilik Yılı mottosunun Tatil Coşkun Spor Tutkun projesiyle yarıyıl tatilinde tüm çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.