Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tematik Gençlik Kampları kapsamında Ücretsiz olarak 'Seracılık ve Organik Tarım Kampı' Antalya'da düzenleniyor.

Gençlerin ülkemiz tarımı açısından önemli bulunan, katma değeri yüksek ürünlere ve üretim yöntemlerine yönlendirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla alanında ihtisas sahibi, akademisyen eğitici ve iş sahipleri tarafından Seracılık ve Organik Tarımın yoğun olarak yapıldığı Antalya'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Koordinesiyle eğitim ve uygulama programı düzenleniyor.
 

20-24 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Tematik Tarım Kampı ile ilgili bilgileri Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu verdi.''5 gün sürecek olan kamp süresince ulaşım, yemek, konaklama ve diğer masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Bu kampımıza; 18-29 yaş arasındaki toplam 40 erkek katılımcı belirlenecek ve katılımcıların seçiminde kırsal kesimde yaşayan gençlere öncelik verilecektir. 5 gün sürecek programın; eğitim kısmı Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi ya da uygun bir mekanda, uygulamalı kısmı ise; ilgili seralarda ve bahçelerde yapılacaktır.20 Kasım 2017 tarihinde başlayacak Tematik Tarım Kampı 24 Kasım 2017 tarihine kadar Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce hazırlanacak program akışına göre uygulanacaktır. İlimizde  ikamet eden, 18-29 yaş aralığındaki öncelikle çiftçilik yapan gençler olmak üzere tüm gençlerimizi ücretsiz olan Seracılık ve Organik Tarım Kampına başvuru yapmak üzere Gençlik Merkezlerimize bekliyoruz.''dedi.