Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajda, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e "Başöğretmenlik" unvanının verildiği anlamlı günde, gelecek nesiller yetiştirmek için özveriyle çalışan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Öğretmenlerimiz, Demokrasinin ve evrensel değerlerin özümsenerek yaşam biçimi olarak benimsenmesi, milli ve manevi değerlerimize bağlılığın artırılması eğitimle gerçekleşecek, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine ulaşmasında en büyük pay hiç kuşkusuz öğretmenlerimize ait olacaktır. Öğretmenler, çağdaş ve müreffeh bir toplum olma yolunda en çok çaba gösteren fedakar ve bir o kadar da azimli yol göstericilerimizdir."

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra eden  öğretmenlerimizdir. Ülkenin geleceğine emek veren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor, aramızdan ayrılmış olan, şehadete ermiş olan bütün öğretmenlerimize de Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyorum.


        Doç.Dr.Burhanettin HACICAFEROĞLU
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü