Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu,10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

Mesajda şu ifadeler yer aldı:

Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, kadim medeniyeti üzerinde yükselerek bir yandan miras aldığı Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmakta bir yandan da güçlü bir ülke olarak hiçbir dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin mazlum coğrafyaların sesi olmaktadır. Milli Mücadele’de ülkemizin bağımsızlığı uğrunda hayatını feda eden şehitlerimize, kanını veren gazilerimize rahmet diliyor ve onların manevî huzurlarında aziz hatıralarını saygı ile yâd ediyoruz.

Milletçe, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak O’nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz.

Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk Milleti’nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda büyük bir inanç ve azimle çalışmak, ülkemizi daha da ileriye taşımak adına güçlü bir şekilde irademizi ortaya koymaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bugün Atatürk'ün gösterdiği hedeflere her zamankinden daha yakın olduğumuzu ifade ederek, milletimizin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve şükranla yâd ediyorum."

  Burhanettin HACICAFEROĞLU
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü


 Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu,10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
goo.gl/sD4rZG
#10Kasım