UNİCEF, Türkiye Judo Federasyonu ve Kilis Belediye Başkanlığı tarafından ortak düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Judo Turnuvasında, takım şampiyonluğu  kazanan Antalya Gençlik ve Spor Kulübünün judocuları, Antalya Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Paşaoğlu,Başkan Yardımcısı Yüksel Dorul, Judo Antrenörü Canan Adıgüzel Sezgin Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret etti. 

20 ilden 392 judocunun yer aldığı müsabakalarda büyük bir mücadele örneği sergileyen Antalya Gençlik ve Spor Kulübünün  judocuları, önemli bir başarıya imza attı. 

Antalya Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Paşaoğlu, “Kilis’te yapılan ve çok sayıda sporcunun yer aldığı müsabakalarda iyi mücadele ettiklerini 20-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen müsabakalarda, Antalya olarak önemli başarılar kazandıklarını” belirtti. Paşaoğlu, “20 ilden 149’u kız, 243’ü erkek judocunun yer aldığı turnuva bir hayli zorlu geçti. Müsabakalarda sporcular kıran kırana bir mücadele sergilediler. Özellikle Antalyalı sporcularımızın performansı görülmeye değerdi. Antalya Gençlik Spor kulübümüz takım halinde erkeklerde birinci kızlarda ise, üçüncü oldu.Çok önemli ve anlamlı bir başarıyla Antalya’ya döndük. Alt yapımızın iyi olduğunu bir kez daha kanıtladık. Sporcularımı yürekten kutlarım. Desteklerinden dolayı Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz'a ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Takım halinde şampiyon olarak madalyamızı aldık önemli başarıda başta sporcularımızı ve emeği geçen herkesi kutluyorum, dilerim, bu başarıların devamı gelir ve sporcularımız Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil eder” dedi.” Hacıcaferoğlu ziyaret sonunda sporculara spor malzemesi hediye etti.