Antalya'da Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Uluslararası Muaythai Açık Kupası başladıAntalya'da düzenlenen Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Uluslararası Muaythai Açık Kupası'na 26 ülkeden 450 sporcu katıldı. Türkiye, Avrupa şampiyonasında 24 sporcuyla temsil ediliyor.

Antalya Spor Salonudnda düzenlenen açılış serenmonisine Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan,Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, sporcu ve antrenörler katılıyor.

Elit Büyükler Avrupa Muaythai Şampiyonası'nın, Avrupa'nın en prestijli, en önemli organizasyonlarından biri olduğunu vurgulayan  Hasan Yıldız, "Avrupa şampiyonasında 24 sporcuyla ülkemizi temsil ediyoruz. İnşallah buradan da Avrupa şampiyonu olarak çıkacağız." dedi.Yıldız, kupanın finalleri ve madalya töreninin 13 Aralık'ta, Avrupa Şampiyonası'nın ise 14 Aralık'ta sona ereceğini sözlerine ekledi.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya'da bu yıl bir çok organizasyona ev sahipliği yaptı. Biz sporun her kademesinde bulunuyoruz. Türk sporu ve sporcularımız için için hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye yüzyılı  Antalya'nın yüzyılı olacak. İnşallah ülkemiz ve Antalyamız adına büyük başarılara imza atacağız " dedi. Gürhan, Şampiyona katılan sporcu ve antrenörlerine başarılar diledi.