Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu” Korkuteli Güreş Eğitim Merkezimizde çocuklarımızın eğitim ve öğrenimlerini aksatmadan elit sporcu olarak yetişmelerini sağlamaktır?dedi.” Korkuteli Güreş Eğitim Merkezinde eğitimini sürdürmekte olan sporculara Beslenmesi ve Sağlık Durumlarının Geliştirilmesi projesi kapsamında Akdeniz Şifa Hastanesi sponsorluğunda sağlık taramaları yapıldı.

Sağlık taramasında genel sağlık taramaları, laboratuar testleri ve antropometrik ölçümler uygulandı. Ayrıca sporcu yaralanmaları ve sporcu beslenmeleri ile ilgili uzmanlar tarafından sporcular bilgilendirildi. Güreşe sporda ve akademik eğitiminde nitelikli sporcular yetiştirmek istediklerini belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Sağlık taramasından geçen Korkuteli Güreş Eğitim Merkezi sporcuların sağlıklı bir ortamda spor yaptıklarını ve Türk sporuna başarılı sporcular kazandırdıklarını söyledi.Ayrıca Hacıcaferoğlu, spor ve sporcunun her zaman yanında olan Sağlık sponsoru Akdeniz Şifa Hastanesi ne gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Akdeniz Şifa Hastanesi sponsorluğunda sağlık taramalarından geçen sporcular Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu ile yemek yedi ve sohbet etti. Yemeğin ardından sporcular, Hacıcaferoğlu ile hatıra çekimi fotoğraf çektirdi.