100 Yıllık Terane kitabının yazarı Taha Ün, 16 Şubat tarihinde  Akdeniz Üniversitesi Olbia Kültür Merkezinde gençlerle ile buluştu.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 81 İl’de gençlerle buluşan 100 Yıllık Terane kitabının yazarı Taha Ün  söyleşi programını Akdeniz Üniversitesi Olbia Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Söyleşi programına Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalya Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Mustafa Sabri Ak, AGHSİM Şube müdürleri ve çok sayıda gençler katıldı. 

Tarih Tekerrürden ibarettir

100 Yıllık Terane kitabı hakkında gençlerle bilgi veren yazar Taha Ün, Abdülaziz ve Abdülhamid dönemi Osmanlı yayın organları ile günümüz tarihimize damgasını vuran gazete manşetlerini,Jön Türkler'den FETÖ'cü darbe girişimine kadar karşılaştırmalı medya görselleriyle, 100 yıllık medya tarihimizin üslubunu anlattı.

Antalya Gençlik Hizmetleri Müdürü İsmail İslambay Çelik, 100 Yıllık Terane kitabının yazarı Taha Ün’e plaket verdi. Program  Taha Ün’ün gençlere 100 Yıllık Terane kitabını imzalamasıyla