Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1. Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 3x3 Sokak Basketbolu rekor katılımla başladı.

10-12 Ağustos tarihleri arasında Antalya Spor Salonu önünde gerçekleştirilen 1. Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 3x3 Sokak Basketbolu turnuvası 150 basketbol takımı ve bin sporcu katılıyor. 1. Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 3x3 Sokak Basketbolu  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun hava atışıyla start aldı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar seyirci tarafından ilgiyle izlendi. 3 gün sürecek turnuva sonunda derece alacak takımlara kupa ve madalya verilecek.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Yetenekli gençlerimizin kazandırılması açısından İlk defa İl müdürlüğümüz tarafından yapılan 3x3 Sokak Basketbolu etkinliği Antalya’nın  en önemli organizasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Burada mücadele eden takımlar arasında en iyi  sporcular var. Yeteneklerini sergileyen sporcular geleceğin yıldızı olacak ve en iyi takımlar arasında yerlerini alacaktır dedi. Ayrıca Hacıcaferoğlu, tüm sporculara ve antrenörlerine başarılar diledi.